Про нас та історія кави

Про нас та історія кави

1927 р.
1927 р.

 

1962 р.
1962 р.

 

 

1999 р.

Завод Сarraro продовжує нарощування темпів виробництва високоякісної кави, завойовуючи все більше поціновувачів справжнього Італійської кави, виробленої на одному з найбільш високотехнологічних заводів Європи, високий контроль за якістю, забезпечує стабільну високу якість готового продукту.

Завод побудований за найсучаснішими технологіями, на кожному етапі виробничого процесу зберігання сировини, обсмажування, упаковки. Завод знаходиться на площі 10000 квадратних метрів з робочою площею 6600 квадратних метрів. Політика компанії якості та сертифікації, потребують безперервної підтримки ефективної системи координації та контролю за якістю, а також підготовки персоналу “Сертифікат якості”, виробляється у відповідності зі строгими стандартами UNI EN ISO 9001: 2000, є наочним свідченням прихильності компанії.

Кожна країна славиться своєю історією, культурою, досягненнями, лідерством і особливістю в тих чи інших галузях, спонукає розвиватися й удосконалюватися. Так ми бачимо лідерство Італійських брендів кави на світових ринках, які використовують кавові сорти арабіки та робусти найвищої якості, при обсмажуванні набуваючи делікатну й вишукану суміш кави.

Історія кави “CARRARO” починається з 19-го століття, 1896, містер Gaetano Carraro почав продавати добірні види зеленої кави для своїх перших клієнтів, у своєму продуктовому магазині в Schio (Vicenza).

Син Mario Carraro в 1927 році заснував перший завод компанії з переробки та упаковці кави в промислових масштабах.

З початку 70-х компанія Carraro почала будівництво свого бренду через продукт інновацій: це була одна з перших компаній, яка використовувала для упаковки кави вакуумну упаковку!